Books Fair

Nieuws


Sportvoeding profvoetballers en topatleten nu ook bereikbaar voor fanatieke amateursporters

Herbalife geeft lokaal sportvoedingsadvies op landskampioenniveau

In juni 2011 hebben Ajax en sportvoedingsspecialist Herbalife een Suppliersovereenkomst gesloten. Deze gaat in op 1 juli 2011 en loopt tot en met 30 juni 2014. De samenwerking met Ajax ligt in het verlengde van de samenwerking tussen Herbalife en FC Barcelona en met sterspeler Lionel Messi in het bijzonder. Door het beschikbaar stellen van Herbalife voeding slaan topclubs en Herbalife de handen ineen om spelers maximaal te ondersteunen in hun topprestaties. En er is goed nieuws voor amateursporters. Deze voeding is ook beschikbaar op lokaal niveau! 


Prestaties lokale clubs verbeteren?
Sportverenigingen hebben één ding gemeen. Ze streven er allemaal naar hun sporters te ondersteunen in het neerzetten van de beste prestaties. De rol van goede voeding op deze sportprestaties wordt nog wel eens onderschat. De juiste voeding is cruciaal om te kunnen presteren. Sportvoedingsproducten en supplementen, zoals proteïnepoeder en -repen, isotonische dranken en maaltijdvervangende shakes, worden dan ook steeds populairder.

Herbalife biedt een breed voedingsprogramma voor sporters. Niet alleen de spelers van Ajax, maar ook lokale sporters kunnen voedingsadvies krijgen op landskampioenniveau. In Noord Holland is Herbalife coach Herbal Holland beschikbaar voor dit sportvoedingsadvies op maat. Doelstelling is om te helpen de prestaties van amateurvoetballers, atleten, hardlopers, zwemmers en iedere andere sporter die fanatiek met zijn of haar sport bezig is naar een hoger niveau te tillen.

Brandstof voor optimale resultaten 
Herbalife is trots op haar sponsoring van atleten en teams van wereldklasse. Ze presteren op hun best, ondersteund door voeding van Herbalife. Herbalife sponsort FC Barcelona en Leo Messi! (Zie website Herbalife.nl)

 

ã Copyright 2011  Herbal Holland | Alle rechten voorbehouden |