Books Fair

Herbalife voeding voor:

 | 

Sport / energie


Gourmet Tomatensoep - 21 porties

Gourmet Tomatensoep - 21 portiesGourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje dat gemakkelijk te bereiden is. Het combineert het nieuwste op het gebied van voedingswetenschap met prebiotische inulinevezels en natuurijk tomatenlycopeen. De kruiden basilicum en oregano bieden u de smaak van de Mediterrane keuken. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieën geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 calorieën per portie. Doos met 21 porties.


H3O Pro sportdrank - 10 zakjes

H3O Pro sportdrank - 10 zakjesH3O Pro™ bevat anti-oxidant vitamines A, C en E. De sportdrank is isotoon en bevat brandstof in de vorm van isomaltose, een suiker die duurzame energie afgeeft voor een betere prestatie. Tevens is isomaltose tandvriendelijk.


Liftoff energiedrank- 10 tabletten

Liftoff energiedrank- 10 tablettenLiftoff™ is een nieuwe bruisende energiedrank. Dankzij zijn samenstelling op basis van L-taurine, guarana en cafeïne, voelt u zich opnieuw vol energie! Liftoff™ biedt 100% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) aan vitaminen B6 en B12 voor een optimale energieproductie, en 100% van de ADH aan vitamine C, een krachtige antioxidant. Uw volledige training lang blijft u dus uw energie behouden.NRG tabletten - 60 tabletten

NRG tabletten - 60 tablettenGuarana tabletten bieden een blijvend energierijk gevoel, voor elk moment dat u hier behoefte aan heeft. Geen wonder dat guarana al eeuwenlang wordt gebruikt om zijn opwekkende en verfrissende eigenschappen. Guarana staat bekend als een natuurlijk voorkomende vorm van cafeïne. N.R.G. geeft u een opwekkende boost gedurende de dag. Het is een uitstekende toevoeging, die u bij een drukke levensstijl op de been houdt.


Proteïne poeder - 240g

Proteïne poeder - 240gUw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om op kracht te blijven. Jammer genoeg bevatten eiwitbronnen zoals vlees, kaas en noten ook veel ongewenst vet en veel calorieën. Formula 3 - Proteïne Poeder is een makkelijke, vetvrije manier om het eiwit uit uw voedsel aan te vullen, zodat u strak en fit blijft.


Proteïne repen - 14 repen

Proteïne repen - 14 repenSTOP! Zwicht niet voor die tussendoortjes vol calorieën. Wij hebben hoogwaardige repen in drie heerlijke smaken: vanille-amandel, chocolade-pinda en citroen. Deze repen zijn gemaakt van echte chocola, maar hebben veel minder calorieën en vetten dan andere chocolade repen. De proteïnerepen van Herbalife® zijn een goede manier om de lekkere trek te stillen en ze zijn net zo lekker als ze eruit zien!QuickSpark - 20 tabletten

QuickSpark - 20 tablettenQuickSpark levert natuurlijke energie op cellulair niveau. Het actieve ingrediënt CoEnzym 1 is een primair co-enzym dat het lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Het ondersteunt de ATP* energiecyclus en de vrijlating van ATP energie op cellulair niveau. 
Belangrijkste voordelen 
- Bevat een gepatenteerde formule van CoEnzym 1, wat een belangrijke rol speelt bij de productie van natuurlijke energie op cellulair niveau. 
- CoEnzym 1 speelt een cruciale rol in verschillende cellulaire processen. 
- Snelwerkend: tablet lost snel en gemakkelijk op. 
- Geen cafeïne, geen suiker, geen calorieën. Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
20 tabletten 

ã Copyright 2011  Herbal Holland | Alle rechten voorbehouden |