Books Fair

Herbalife voeding voor:

 | 

Spijsvertering


Aloe MAX - 240ml

Aloe MAX - 240mlHeeft alle eigenschappen van Aloe Kruidendrank. Herbalife Aloë Max bevat 98% van de Aloë Vera-gel. Door de hoge concentratie Aloë Vera-gel heeft Aloë Max een certificaat van de "International Aloë Science Council". Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen. Een groot verschil tussen Aloë kruidendrank en de Aloë Max is het verschil in Sucrose. Sucrose staat in de volksmond ook wel bekend als "tafelsuiker". Aloë Max heeft 0.225 - 0.3 gram sucrose per portie -> dit zijn ongeveer 1.2 Kcal per glas. 


Aloe vera drank Mango 374ml

Aloe vera drank Mango 374mlHerbal Aloë Drank is nu verkrijgbaar in de smaak mango, grote verpakking 473 ml is goed voor 31 porties en wordt gemaakt van het aloë verablad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloë verasap en zonder toegevoegde suiker dat een verfrissend tropisch smaakje aan het water geeft. Herbal Aloë Drank met mangosmaak wordt gemaakt volgens de strategie van Herbalife ‘Seed to Feed’, ethische verwerking, gegarandeerde kwaliteit en traceerbaarheid. Als u uw gewicht wilt beheersen of als u een druk en actief leven leidt, kan het soms moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat uw lichaam dagelijks de benodigde 2 tot 2,5 liter water krijgt. Herbal Aloë Drank in de smaak mango is ideaal om op een evenwichtige manier een verfrissende en lekkere drank te maken, die uw waterconsumptie kan verhogen. 473ml


Aloe vera siroop - 240ml

Aloe vera siroop - 240mlEen verfrissende drank die u de kalmerende kruidenkwaliteiten van Aloë en kamille biedt. Gemengd met water is het een goed artenatief voor  uw frisdranken. Een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat u dagelijks genoeg water drinkt. De Aloë Vera plant bevat meer dan 75 stoffen met unieke eigenschappen die een gezonde spijsvertering bevorderen. Zo vaak te gebruiken als u maar wilt! 

ã Copyright 2011  Herbal Holland | Alle rechten voorbehouden |