Books Fair

Afvallen


Vanwege gewijzigde regelgeving van Herbalife worden op alle Herbalife websites de prijzen alleen weergegeven als u bent ingelogd. Iedere Herbalife distributeur is verplicht een bezoeker eerst te registreren alvorens er prijzen getoond mogen worden. Aanmelden is echter heel erg simpel! Stuur een email naar info@herbalholland.nl en vraag om een wachtwoord. 


01 Formula 1 maaltijdreep - 7 repen

01 Formula 1 maaltijdreep - 7 repenHeerlijke Formule 1 maaltijdreep boordevol vezels en eiwitten. Super handig voor onderweg. Heerlijke rood fruit yoghurtsmaak, knapperig, lekker en stevig, lage glycemische index (weinig invloed op bloedsuiker). Slechts 207 calorieën per reep. Geschikt voor vegetariërs. Wanneer u onderweg bent hoeft u nooit meer een evenwichtige en smakelijke maaltijd te missen.01 Formula 1 voedingsshake 550gr

01 Formula 1 voedingsshake 550grFormula 1 is een heerlijke, uitgebalanceerde gezonde maaltijd in een glas. Het is samengesteld met een uitstekende balans tussen macro- en microvoedingsstoffen. Van Formula 1 is wetenschappelijk bewezen dat het een effectieve manier is om gewicht te beheersen en te behouden indien gecombineerd met een gezonde, actieve levensstijl. Bevat minder dan 220 calorieën per shake voor het eenvoudig beheersen van de dagelijkse calorieconsumptie. Verkrijgbaar in 6 smaken: heerlijke fruitsmaken, vanille, chocolade, cappuccino en cookies & cream. Formula 1 is Herbalife's beste verkochte product.

Neem elke dag een Formula 1 shake als optie voor een gezonde maaltijd.
Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk.
- Voor gewichtsbeheersing: vervang twee maaltijden per dag door een heerlijke shake en eet één voedzame maaltijd.
- Voor uitgebalanceerde voeding: Vervang één maaltijd per dag door een Formula 1 shake en eet twee voedzame maaltijden.
Dit product is bedoeld voor gebruik als onderdeel van een caloriebeperkt dieet met andere levensmiddelen, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging.01 Formula 1 voedingsshake VRIJ VAN 550gr

01 Formula 1 voedingsshake VRIJ VAN 550grFormula 1 shake Vrij Van. Wij introduceren de nieuwe F1 Vrij Van vervaardigd zonder gluten, lactose of soja, zodat u ook de populairste productreeks van Herbalife kunt gebruiken. Verkrijg alle voedingsstoffen die u nodig heeft, in een heerlijke vanillesmaak. Krijg de voedingsstoffen die u nodig heeft – zonder gluten, lactose en soja. 
- Verzadigend: Bevat erwtproteïne en koolhydraten op plantaardige basis die u langer een verzadigd gevoel geven en uw energie op peil houden 
- Voedzaam: bevat vezels en al het goede uit 22 essentiële vitaminen en mineralen. 

HOE KAN HET U HELPEN? 
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging,bewezen effectief is voor gewichtsbeheersing. F1 Vrij Van is een heerlijke,evenwichtige maaltijd met een uitstekende balans van proteïne en belangrijke voedingsstoffen voor langdurige energie. Bevat beschermende antioxidanten, vezels en kruiden en Pisane®; plantaardige proteïne afkomstig uit erwten. F1 Vrij Van bevat ook bosbes- en granaatappelextract. 

GEBRUIK 
• Voor een shake zonder soja en gluten: 
– Meng twee eetlepels (26 g) poeder met 250 ml halfvolle koemelk (1,5% vet) 
• Voor een shake zonder lactose en gluten: 
– Meng twee eetlepels (26 g) poeder met 250 ml sojamelk


01 Formula 1 voedingsshake zakjes - 26 gram

01 Formula 1 voedingsshake zakjes - 26 gramHeerlijke maaltijdvervangende Herbalife Formula 1 voedingsshake. In 7 handige meeneemzakjes voor gebruik waar u wilt. Stop één of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een sachet is eenvoudig te bereiden, bevat de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formula 1 uit een bus. Zo kunt u dus overal en wanneer u maar wilt goede keuzes maken voor uw welzijn. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formule 1 bus. Smaak vanille.


02 Proteïne repen - 14 repen

02 Proteïne repen - 14 repenSTOP! Zwicht niet voor die tussendoortjes vol calorieën. Wij hebben hoogwaardige repen in drie heerlijke smaken: vanille-amandel, chocolade-pinda en citroen. Deze repen zijn gemaakt van echte chocola, maar hebben veel minder calorieën en vetten dan andere chocolade repen. De proteïnerepen van Herbalife® zijn een goede manier om de lekkere trek te stillen en ze zijn net zo lekker als ze eruit zien!03 Gourmet Tomatensoep

03 Gourmet TomatensoepGourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje dat gemakkelijk te bereiden is. Het combineert het nieuwste op het gebied van voedingswetenschap met prebiotische inulinevezels en natuurijk tomatenlycopeen. De kruiden basilicum en oregano bieden u de smaak van de Mediterrane keuken. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieën geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 calorieën per portie. Doos met 21 porties.


04 Vezel en kruidentabletten - 180 tabletten

04 Vezel en kruidentabletten - 180 tablettenAls men producten voor gewichtsbeheersing gebruikt, is de kans groot dat het organisme te weinig vezels binnenkrijgt. De Vezels- en Kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om deze tekortkomingen te helpen compenseren en om de gewichtsbeheersing te helpen begeleiden. Dankzij deze aanvullende inbreng van vezels wordt de spijsvertering verbeterd en worden de afvalstoffen sneller afgevoerd.


05 Formula 2 multivitaminen - 90 tabletten

05 Formula 2 multivitaminen - 90 tablettenBevat 11 essentiële vitamines en 6 essentiële mineralen die uw lichaamsfuncties ondersteunen. Vitaminen-, mineralen- en kruidentabletten zijn een perfecte oplossing om uw lichaam het noodzakelijke 'onderhoud' te geven. Ze helpen de voedingsstoffen aan te vullen waar u zo'n behoefte aan heeft en creëren zo een solide basis voor een goede gezondheid. Tevens een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht van Formula 1 - Voedingsshake. 90 tabletten.


06 Thermojetics kruidenthee - 100 gram

06 Thermojetics kruidenthee - 100 gram
Original

Een verfrissende kruidendrank waarin oude kruidenwijsheid en hypermoderne technologie hand in hand gaan. Deze calorie-arme en opwekkende drank, op basis van vijf snelwerkende plantaardige stoffen, is een ideale manier om meer water te drinken. Het is ook een bruikbaar alternatief op de traditionele dranken zoals koffie en thee.


06 Thermojetics kruidenthee - 50 gram

06 Thermojetics kruidenthee - 50 gramEen verfrissende kruidendrank waarin oude kruidenwijsheid en hypermoderne technologie hand in hand gaan. Deze calorie-arme en opwekkende drank, op basis van vijf snelwerkende plantaardige stoffen, is een ideale manier om meer water te drinken. Het is ook een bruikbaar alternatief op de traditionele dranken zoals koffie en thee, dankzij de vier verschillende smaken.07 Cell-U-Loss - 90 tabletten

07 Cell-U-Loss - 90 tablettenEen onregelmatige huid ontstaat indien vetweefsel op bepaalde lichaamsdelen vocht en afvalstoffen vasthoudt. Cell-U-Loss, samengesteld op basis van vitamine C en mineralen, is ontwikkeld om dit proces tegen te gaan door het lichaam te helpen bij de afvoer van afvalstoffen en om een huid te krijgen die er mooier uitziet. 


08 Fiberbond - 90 tabletten

08 Fiberbond - 90 tablettenDeze unieke mengeling van actieve vezels en natriumcholeaat bevordert de spijsvertering door het afvoerproces van afvalstoffen door het lichaam te verbeteren. Helpt tevens uw trek in een snack te remmen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels is 24 gram maar er wordt gesteld dat 30 gram of meer nodig is voor de bescherming van maag en darmen. Momenteel bedraagt de gemiddelde dagelijkse consumptie in Europa slechts 17 gram. 

ã Copyright 2011  Herbal Holland | Alle rechten voorbehouden |